Csapat

Cégünk két céltudatos szakember együttműködésével azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon minden bizonnyal egyedülálló szolgáltatáskínálatot nyújtson leendő- működő- és újonnan megalakuló szervezetek (állami, üzleti és civil szféra) számára.

Társaságunk a fenntartható fejlődés, a társadalmi felelősségvállalás és a mediáció (békés úton történő konfliktus megoldások) elkötelezett híveként a fogalom széleskörű megismertetését és elfogadtatását tűzte ki maga elé.

Fő célunk, hogy megbízóinknak olyan hosszú távú, gyümölcsöző együttműködést garantáljunk, amely által számukra lehetővé válik az esélyegyenlőségi és környezeti fenntarthatósági alapelveken folytatható működés. Missziónknak tekintjük a Társadalmi Felelősségvállalás a Fenntartható Fejlődés és a Mediáció fogalmának megismertetését, elfogadtatását és a mindennapi működésbe való beépítését. Ennek érdekében fontosnak tartjuk szakmai felkészültségünk napra készen tartását, szolgáltatásaink mindenkori megbízóink igényei, elvárásai alapján történő fejlesztését és bővítését, melynek lényeges eleme, hogy rendezvényeik szervezését is magunkra vállaljuk, mert a jó és értékes kapcsolatépítések alapja mindig egy sikeres rendezvény.

Munkánk során megtanultunk a lényegre fókuszálni, és a valódi problémákkal foglalkozunk, azoknak minden aspektusával mind a PR, mind a Mediáció, mind a rendezvényszervezés mint kommunikációs kihívások területén. A különböző konfliktushelyzetek, kommunikációs helyzetek mindennapjaink részét képezik és a siker azon múlik, hogy ezen helyzeteket hogyan tudjuk kezelni. Ebben tudunk mi segíteni, mert srsgroup-mi-megoldjuk-360-125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .