PR

Médiamenedzsment

Vállaljuk a teljes körű sajtókommunikációt a sajtóközlemények megírásától és kiadásától a sajtótájékoztatók, sajtó reggelik és más sajtórendezvények megszervezéséig.

Vál­lal­juk a szer­kesztő­sé­gek­kel és újság­írók­kal való folya­ma­tos kap­cso­lat­tar­tás fel­ada­tait, médiavásárlásait, hogy a lehető leghatékonyabban érjék el célcsoportjukat.

Főbb szolgáltatásaink:

  • Közösségi média stratégia-alkotás
  • Tartalom menedzsment
  • Médiavásárlás
  • Rendezvényszervezés
  • Közösségi média mérés és elemzés

Hírnévmenedzsment

Napjainkban a hírnévkockázat az első számú veszélyforrás, mert a hírnév a vállalatok immateriális vagyona. Összehangoljuk a kommunikációs stratégiájukat, márkaépítésüket, hírnévkezelésüket, hogy valóban az a vélemény szülessen meg a köztudatban, amit a vállalat magáról láttatni szeretne.

Válságkezelés és interim menedzsment

Vállaljuk megelőző válság kódex kidolgozását teljes körű felmérést követően, illetve olyan támogatást adunk ügyfeleinknek a válságkezelésben, hogy a krízis után piaci súlyuk és reputációjuk lehető legkisebb sérülése mellett megfelelő szinten tudják folytatni üzleti tevékenységüket.

Stratégiaalkotás

Szervezeti átvilágítás és teljes körű verseny­társ elem­zés után Önnel együttműködve elkészítjük kommunikációs stratégiájukat, össze­kap­csol­juk a kom­mu­ni­ká­ciós cél­kitű­zé­se­ket szer­ve­zete stra­té­giai cél­ja­i­val és elké­szít­jük szer­ve­zete belső kom­mu­ni­ká­ciós rend­sze­ré­nek fel­tér­ké­pe­zé­sét, ezáltal a különböző kommunikációs eszközök és csatornák kombinált felhasználásán keresztül hatékonyan közvetítheti üzenetét a célcsoport irányába.

Arculati kommunikáció

Vállaljuk új márkák bevezetésének kommunikációs támogatását és a meglévő márkák arculatának frissítését piackutatás- és versenytárs elemzés eredményének figyelembe vételével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .